Taylor Swifts nya kommer att bli elektrisk och andra tankar

Till den som levt under en sten de senaste månaderna kan jag meddela att en av mina största favoritartister, Taylor Swift, nyligen släppte en ny singel. “You Need to Calm Down” heter den och även om det kanske inte är det bästa hon har gjort så tycker jag att hon är i exemplarisk form.

Den här gången har non hämtat inspiration från hbtq-rörelsen. Perfekt tycker jag, även om jag definierar mig själv som straight. Musikaliskt lovar den mycket inför albumet “Lover” som kommer i augusti.

Vad kan jag berätta mer? Det händer inte särskilt mycket egentligen. Jag tränar en hel del och är väldigt glad att jag för en gångs skull lyckats hålla mitt nyårslöfte – det brukar ju gå sisådär med såna grejer annars. Det här året har jag faktiskt tränat åtminstone en gång varje vecka. Och det trots enstaka förkylningar, träningsverk och andra problem. Ingen kan komma och säga att jag ligger på latsidan.

Eller, mja, lite lat är jag. Faktum är att jag just nu håller på och plöjer igenom Game of Thrones för andra gången.”Varför då?” undrar ni säkert, det slutade ju nyss. Bortsett från att sista säsongen var rätt dålig så var det faktiskt en fantastisk serie. I alla fall upp till och med säsong 6. Det som slår mig när jag nu ser om serien är ännu mer hur stressade de två sista säsongerna kändes. Såhär långt har jag kommit fram till säsong 4. Här byggs allting upp ordentligt och man är alltid med på hur karaktärerna känner och varför de agerar som de gör kring allting. En direkt sorglig detalj är hur taskig serien var mot Jamie, ni vet “the Kingslayer”. Han hade verkligen en av de bästa historierna i hela serien: Han började som en “brat” som i princip levde på sin rika familj men utvecklades sen till att bli en av de mest intressanta karaktärerna. Att hans story slutade som den gjorde kan vara en av de värsta sakerna med sista säsongen av Game of Thrones.

Det var allt för mig idag. Mycket jobb framöver så vi får se när jag återkommer till att skriva någonting här. Förmodligen när jag har något intressant att dela med mig av – eller något helt trivialt och oviktigt som vanligt.