Ett par skor för alla tillfällen?

Jag skrev vid ett annat tillfälle om mina bästa träningstips, nu har jag kommit på ett till. Det här kanske inte är ett tips för alla men jag tycker att det fungerar jättebra. Om du tycker om att löpträna så kan jag verkligen rekommendera att använda samma par skor både när du löptränar och till vardags. Jag använder ett par vanliga sneakers och jag har aldrig varit såpass skadefri som jag är nu.

Förr fick jag alltid småskador när jag sprungit ett par veckor, allt från smärtor i knäna till muskelvärk. Nu när jag använder samma skor hela tiden känner jag inte av någonting sånt. Och det är inga dyra specialdojor heller utan bara vanliga, billiga sneakers. Fantastiskt.

Med det sagt så får du väl vara beredd på att använda samma svettiga dojor när du springer som när du gör allt annat, och det kanske inte passar alla. Men tusan, alla skor blir väl svettiga och äckliga? Inget stort problem som jag ser det i alla fall. Det här har gjort mig väldigt misstänksam mot alla dyra och märkvärdiga tips som florerar bland löpare.