♥ Fre-Sön ♥

Startade helgen med middag på Pane Vino tillsammans med två grannar. Ett glas rött och deras gudomliga Fettuccine Pane Vino (tryffelpastarätt som jag har våta drömmar om när jag inte varit där på länge). Så, så god! Efter middagen promenerade vi bort till Rival för att se Kort, glad och tacksam. Fortfarande rolig men skrattade inte lika hårt som första gången. Bilen hem efter föreställningen sen och somnade på två sekunder 😆H och Stella var i Örebro hela lördagen för tävling och jag och Agnes roade oss hemma på förmiddagen. Det sedvanliga helgjobbet med pyjamas, fylla på kaffekopp, slänga in x maskiner tvätt, plocka vissna blad från blommor och vattna växter 🤟🏼. Efter lunch packade jag en korg med kaffe, jordgubbar och choklad och så åkte vi hem till farmor och hälsade på i nya lägenheten på servicehemmet med fika och blommor.

Hon blev så glad, så glad- älskade farmor 💕 Var där i drygt en timme innan vi åkte hemåt igen. Handlade på vägen och lagade god middag när vi kom hem 🐟Sparris, lax och hollandaise 🤤🤤🤤

Idag har vi bockat av aktiviteter, kompisdejter, veckohandling och sen körde vi fredagsmyset ikväll istället eftersom alla var iväg på olika håll i fredags när vi vanligtvis hat vår tradition = middag framför TV:n, tittandes på Mästarnas Mästare, ätandes tacos 😊

Efter middag bäddade jag rent i sängarna samtidigt som jag körde peeling, ansiktsmask och BUS. Nu är jag redo för ny vecka 👩🏽‍💻👗👠👜🕶

XXX 💋
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s