♥ Ute på bygget ♥

Idag har jag en halvdag ute på bygget på ett av våra projekt i Hagastaden. En visningslägenhet som ska fotograferas. En insikt jag fått det senaste året är att jag verkligen älskar att vara i rörelse. Blir väldigt lätt rastlös när saker går långsamt eller står still. Förmodligen därför jag kan ha svårt för att sitta framför en dator en hel dag. Skämtade med H nyss och sa att jag kanske skulle börja köra budbil. ÄLSKAR att köra bil= rörelse/kommer framåt. Skämtsamt men lite allvar i det också 🚛💨 😬Igår fyllde H år. Sjöng på morgonen och lagade god lunch på dagen till honom (han kom hem för lunch och jag jobbade hemma). På kvällen åt vi ute hela familjen ❤️Bästa sättet att starta dagen 🙌🏼

I morse var det träning som vanligt och sen frulle i bilen. Har en ny favorit med keso, hallon, kiwi och granola. Sååå gott! Nu ska vi sätta igång fotograferingen här. Kan inte få bättre väder… Just nu bara positivt att fotograferingen blivit framflyttad 2 veckor med tanke på vädret. Ibland har man tur 📷☀️

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s