♥ Kort vecka ♥

Denna vecka blir en kort en. Halvdag på torsdag men jag tänkte plocka ut semester då och vara helt ledig så bara jobb mån-ons. Ska bli himla gött, även om Stellas danstävling  på påskdagen fu**ar upp hela ledigheten. Tävlingen startar tidigt på påskdagen och hålls nere i Göteborg så Stella och H måste åka ner redan på påskafton. Tackarrrr.

Hade en sådan skön dag igår. H var med tjejerna och jag påbörjade rensning av köket, åkte och köpte nya träningskläder + skor och tog en vända till återvinningen.
Mina tidigare skor som var sönder överallt är nu utbytta mot dessa mizuno och mina träningsbyxor som luktat sur disktrasa de senaste veckorna är slängda. Jag fastnar verkligen för vissa klädesplagg och använder dem tills de går sönder eller tills jag börjar lukta gammal get. På tiden att lite nytt och fräscht åkte in i träningslådan 🏃🏽‍♀️✨
Drop of Mindfulness träningsbyxor är bland de skönaste jag haft (har ett par sedan tidigare) så kan varmt rekommendera dem.

När jag kom hem från shoppingturen mötte jag min granne som kom från jobbet och vi båda var osugna på att gå in när solen sken så jag fixade lite kaffe och en filt och sen satt vi i över en timme utanför huset i solen och pratade om allt möjligt. U.n.d.e.r.b.a.r.t! ☕️☀️

Vaknade till nytt snötäcke idag 😂 Så mycket för den vårkänslan som infann sig igår.

Peppar igång denna måndag och vecka med låten Take Her Place (Feat. ARIZONA) med Don Diablo här hemma. Familjens nya favvolåt 💃🏽💃🏽💃🏽

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s