♥ Utmaning ♥

Fick ett ryck igår efter mitt senaste inlägg och skrev ner alla grejer jag går och tänker att jag borde göra och började beta av. En grej var att uppdatera min LinkedIn som jag inte prioriterat/brytt mig om sedan jag fick nytt jobb. En annan var att rensa i badrummen på allt skrot som bara ligger. När jag väl var igång tänkte jag: varför inte utmana mig själv när jag gör det här och sälja en del av det jag rensar ut och se hur mycket pengar jag kan få ihop på en månad?

Rensandet blev en massa annonser på Blocket och Tradera som jag la upp igår- både kläder, maskeradkläder och hudvård. Jag tänker att jag ger det en månad för att se hur mycket pengar det kan generera bara genom att rensa ut saker vi har här hemma som aldrig används. Kul om några fler vill haka på så kan vi utmana varandra och se vem som får ihop mest pengar 💰💰💰 Lämna en kommentar om du vill haka på 👇🏼

Idag fortsätter rensandet i köket och sen är det de vanliga söndagssysslorna som ska bockas av. Akrobatik ✔️ Simskola ✔️ Tvätt ✔️ Veckohandla ✔️ Matplanering ✔️ och… det bästa av allt: peeling & söndagsmask ✔️

XXX
Sig 1.1.3-2

4 reaktioner på ”♥ Utmaning ♥

 1. Är det en utmaning där man tävlar om vem som samlar in mest för att sedan skänka pengarna till ngt valfritt välgörande ändamål? I sådana fall är jag på!

  Gilla

 2. Jag har också tänkt nu i några dagar att jag ska lägga ut auktioner och sälja i FB-grupper men jag kommer aldrig till skott. Kanske på onsdag och torsdag, då är jag ledig från jobb och har inget annat inplanerat. Det skulle vara skönt att rensa undan lite.

  Gilla

  1. GO Hanna, GO! Har tagit tid för mig också men när jag prioriterar bort slösurf så öppnar sig en massa tid till annat. Fick ett ryck och bara gjorde det och känns himla bra när man är igång :)

   Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s