♥ Tiden ♥

Jag blir trött på mig själv ibland. Jobbar för att hitta tid, rutiner och struktur i mitt privata för att hinna med allt det jag vill hinna med och ändå fastnar jag gång på gång på gång i dösurfandets land. Instagramsurf… Oops- en timme gick på menlöst skrollande. Facebook… Oops- 20 minuter där. Ser någon annons och klickar vidare. Hamnar på en suuuuperschysst inredningsbutik med en mängd fina produkter. Surfar runt och drömmer iväg… En annan annons dyker upp. Klick! WOW vilka snygga kläder! Typ så…
Helt. jäkla. meningslöst och det äter så fruktansvärt mycket tid.

Önskar jag hade en boxarhandske som dök upp varje gång jag försvinner in i dösurfandet. Eller en sån här 👊🏼 som kunde ge mig en stor fet smocka så jag vaknade till. Jag märker ju själv hur slut jag blir i huvudet av allt som hjärnan ändå processar, trots att det är skit. Ger ingen energi och tillför inget annat heller. Det är bara slöseri med tiden och mitt liv.

⛔️ Nu får jag styra upp det här. Sociala medier är bra på mycket men jag vill inte vara beroende av beroendet. Vill lägga min tid på vettiga saker. Att skrolla runt ger mig ingenting om det inte finns ett mål eller syfte. Vågar inte ens tänka på hur många timmar jag lagt på att surfa runt på olika hemsidor för att hitta min ”nya coola klädstil”. Usch.

Förbud funkar inte för mig men måste hitta sätt att bryta mönster. Strax innan läggdags är enda tiden på dygnet som mina händer inte sträcker sig efter telefonen eftersom jag då har min lästid vilket jag älskar. Kanske får be H gömma mina telefoner när jag kommer hem eller när jag behöver fokusera? Sätta ett mentalt lås på dem?

Jag ska klura.Lördag idag och morgonen började himla fint. Långpromenad tidigt i morse när endast jag (och fåglarna!) var vakna och sen frulle här hemma. Nu är H och Stella iväg på friträning och sen kalas. Stella ska därefter vidare till Uppsala för att peppa och hejja på en av hennes bästa kompisar som har sin första danstävling idag. Spännande!

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Tiden ♥

  1. Pingback: ♥ Utmaning ♥
  2. Jag håller med om att det går mycket tid när man slösurfar. Tiden bara försvinner utan att man reflekterar över det. Inte förrän efteråt….

    Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s