♥ HOBO ♥

Har ju glömt berätta om frukosten på HOBO i söndags.

Så underbart att starta dagen med frukost och nära vänner. Som jag saknar att vardagshänga med mina IHR-brudar. Känns så trist att Charlie bor i Göteborg och att dejterna med alla fyra blir så sällan men detta år har vi i alla fall sagt att vi ska ses mer än föregående år ♥
Jag känner mig aldrig riktigt klar när vi ses, vill alltid hänga mer och det är väl ett tecken om något på att man trivs med sällskapet. Nästa gång vi ses tar vi sikte på en hel helg nere i Göteborg hos Charlie. HOBO var riktigt mysigt och ett hotell jag skulle kunna tänka mig att testa. Skön miljö som påminde lite om urban outfitters. Frukostbuffén var en blandning av chiapudding, smoothie, youghurt, juicer, te/kaffe, bröd, scones, omelett, croissanter (med och utan choklad) och ägg. Inget jätteutbud men alldeles lagom och allt smakade bra. Nästa gång vill jag testa brunchen (satana vad god den verkar!)

Idag är det VAB med Agnes. Risig i magen och feber. I morgon kör vi förmodligen en halvdag var jag och H men det stökar till lite i planeringen när jag kör introduktion med nya kollegan. Men… Vi har överlevt VAB och stök tidigare och kommer göra det denna gång också

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s