♥ Hemmakatt ♥

Finns mycket här i livet jag älskar och uppskattar. En sak är att komma hem från jobb, ta en varm dusch och tvätta bort sminket, smörja in mig och glida in i morgonrock eller någon skön, stickad tröja. Jag vet inte vad det är med det men det är nästan som en ritual mellan jobb och privat/lugn. Jag går ner i varv och börjar andas lugnare… Har alltid varit och kommer alltid att vara en hemmakatt. Middagar, stan, party och dans i all ära men att få komma hem är en känsla jag värdesätter högt. Har gått över till en ny hudvårdsrutin som min hud verkar slå bakut på. Världens utslag och kli i ansiktet så nu försöker jag lugna huden med en fuktmask och så ska jag ta en paus från de nya produkterna över natten för att se om det blir bättre. Min hud har aldrig tidigare reagerat såhär så det känns lite läskigt.

När tjejerna somnat ska jag och H ha lite alla ❤️-hjärtans dag mys. H är borta i morgon så vi gör lite extra av kvällen istället. Jag har fixat ost, chark och nötter och t om köpt blommor till mig själv 🤣 H väljer pluggkompisar framför fästmö-mys i morgon och jag gissar att jag får tända alla ljus nere i vardagsrummet ikväll också 🕯🕯🕯🕯🕯 Mr Ro-Ro-Ro-mantic…

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s