♥ Rutiner ♥

Lugn morgon här hemma. Mycket skönt!

Nu har vi snart VABat i två veckor och jag märker på en gång hur mycket sjukdomar och stress påverkar mina rutiner. Jag hamnar ur fas direkt. Tappat lite av tänket kring mentala träningen, inte skrivit i reflektionsboken på tre kvällar nu (inte så farligt men ändå) och heller inte tränat på hela veckan eftersom nätterna varit så struliga och det är svårt att komma upp på morgonen efter en stökig natt.

Jag har en deal med mig själv att alltid prioritera min sömn eftersom jag sover dåligt som det är redan men märker att det är så lätt att hamna i det här ”du borde göra det ändå” eller ”dåligt, dåligt” så fort jag prioriterar sömnen före annat.

I morgon ska jag ta mig till gymmet i alla fall så det blir en träning denna vecka och sen styra upp rutinerna på nytt inför nästa vecka. Det är egentligen det som är själva prövningen; att komma igång igen på nytt när alla sjukdomar är över.

Nu har jag gjort mig i ordning och pälsat på mig för att åka in mot stan och möta upp mamma, pappa och syster. Vi ska se Pernillas kort, glad & tacksamoch sen ut och äta efter det.

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Rutiner ♥

  1. Att Vabba en tid med stökiga nätter kan göra att man kommer ur fas.
    Gäller att försöka behålla sina rutiner för att ge den egna kroppen så goda förutsättningar som möjligt.
    Att träna är ofta en sak som kan hjälpa på många sätt – bl.a. att en kropp som arbetat fysiskt får lättare att slappna av och sova.
    Lycka till!

    Liked by 1 person

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s