♥ Hemma hos oss ♥

Nr 1 är mycket nöjd efter att ha suttit och ritat ”världens svåraste labyrint”.


Nr 2 vandrar mellan sitt rum och vardagsrum. Facetimear med kompisar (flera som är sjuka så de sitter och hostar ikapp och kollar film tillsammans 😂 ). Denna hosta alltså. Jag blir GALEN snart. Helt sinnessjukt är det.


Jobba, fixa frukost, jobba, fixa lunch, jobba, fixa vatten, jobba, fixa alvedon, jobba, sitta nära, jobba, plocka ur disk (tyvärr inget Harry Potter-land här hemma där disken flyger ur diskmaskinen och sorterar in sig själv i skåp och lådor men… I WISH). Kanske i framtiden?

Kl 15:45- ff i morgonrock ✌🏼

Kl 15:50. Söva Agnes och samtidigt fundera på vad jag ska göra med detta lilla hörn i sovrummet. Min älskade tavla från By Bobo hänger här och jag skulle vilja framhäva det gröna i tavlan lite mer i hörnet. Vill ha in en annan fåtölj till att börja med + litet sidobord med en lampa och så skulle jag vilja ha en liten hylla på den andra väggen. Kanske räcker med att fylla den med 2-3 gröna växter för att lyfta fram det gröna. Åh så svårt. Måste nog pinteresta fram några idéer.Dagens plan. Frågor på det? 😄

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s