♥ Huvudfoting ♥

Fick njuta av att vara friska i knappt två dagar denna vecka innan Stella åkte på den omtalade mördarinfluensan och hon har nu haft hög feber i snart fyra dygn. Febern går neråt men väldigt sakta och nu har hon även adderat en härlig hosta på allt.

Tanken är att jag och Herman ska iväg på Bo Kaspers lunchshow idag för att sen äta middag på Restaurang Hantverket och sova på hotell (julklapp från H) men det känns sådär att lämna Stella när hon inte är helt kry. Hon själv vill att vi ska åka (ensamtid med mormor & morfar är ju det bästa!) men som förälder känns det i hjärtat ♥ Vi får se hur allt känns när hon vaknar och vad tempen visar. Nu sitter jag och dricker dagens första kaffe i arbetsrummet och har sällskap av denna lilla filur 👆🏼(som också har börjat hosta lite nu 🙈)

Skönt med helg och just denna har varit särskilt efterlängtad med tanke på dagens planer. Denna vecka har varit crazy bananas. Jag har susat omkring som en huvudfoting och åkt fram och tillbaka till kontoret för möten-VAB, möten-VAB. En sån här vecka är det ganska enkelt att ställa sig själv frågan vad det är man håller på med för ibland känns det som att man jobbar/stressar ihjäl sig mellan allt som ska göras på jobbet och allt som ska hanteras privat. Svårt att få allt att gå ihop. Till något helt annat: Älskar tidningen Härligt Hemma. Köper nästan alla nummer och har sagt i snart ett år att jag borde prenumerera på den. Igår efter arbetsdagen slängde jag mig i sängen och läste senaste numret. Så många fina hemma hos-reportage och massor med inspiration. Har du någon favorit när det kommer till inredningstidningar?

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s