♥ Strutsmetoden ♥

God morgon!

Tack för en lugn helg säger jag. Alla är friska och på benen igen och det kändes välbehövligt med några extra dagar även under helgen. Agnes och jag hade en mys/pysseldag i lördags medan H och Stella var i Örebro på danstävling.

Little Queens 👑

Igår var vi på simskola/gymmet, handlade, lagade massa mat och tog tag i den sista tvätten.

Idag känner jag mig sugen på att ta till strutsmetoden- stoppa huvudet i sanden och gömma mig för ”allt” men det ger ju sällan bra resultat så det är nog bättre att bara kasta sig in i allt. Vi har massa roliga saker på gång i projekten som behöver bitas tag i ordentligt. Tur att jag har e.n.e.r.g.i!

I morgon åker jag till Göteborg över dagen så min morgonträning faller bort. Var på gymmet igår och körde ett pass men skulle behöva kompensera för morgondagen på något sätt. Jag får klura på hur jag ska lägga upp veckan…Kaffe och fix innan jag väckte barnen i morse. Nu är alla på väg mot förskola, skola och jobb. Känns nästan som ett hallelujah-moment :)

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s