♥ Veckan ♥


Vilken vecka det har varit…

Jag och Agnes blev båda sjuka natten till i onsdags. Jag i feber 🤒 och Agnes i kräksjuka 🤮 H hade sina viktigaste dagar på jobbet detta första halvår men han fick ställa in/boka om allt då jag inte kunde ta hand om Agnes. Har inte orkat någonting. Feberyrat och sovit. Svarat på jobbmejl först till kvällen men inte jobbat mer än det… Fick även en släng av Agnes magbakterie 🙌🏼

Dessutom hamnade älskade farmor på sjukhus för operation natten till igår 💔 Hon har brutit lårbenshalsen och väntar nu på information om var hon ska läggas in för rehab. Jag hoppas att rehab-tiden inte blir alltför lång och att hon kommer tillbaka igen och får komma in på hem som hon så gärna önskar. Lilla farmor, det är inte lätt att åldras.

Idag är jag på benen och skapligt pigg igen. H och Stella ska till Örebro för danstävling idag och jag och Agnes får roa oss med annat. Det blir en lugn dag men skulle behöva ta en sväng till IKEA för att köpa mer ljus (klassiker!) 🙈

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s