♥ Tuppen ♥

God morgon!

Uppe med 🐓 idag. Druckit kaffe, gått igenom veckans jobbkalender och strukturerat upp dagen. Det är fantastiskt skönt att komma upp innan resten av världen (barnen) vaknar. Tror det tog cirka 2 sekunder i morse innan första ungen gnällde på något som var fel. Gnälliga barn alltså… Försöker verkligen att ge massor med kärlek, trygghet, stabilitet men samtidigt lära hur man beter sig genom tydlig uppfostran och inte skämma bort med materiella ting eller annat men ändå gnälls det så inåt…

Idag blir det fullt ös på kontoret. Måndagar = mötesdag. IMG_2221
Jag är en person som ser budskap i allt. Är väldigt visuell av mig och har tänkt att jag kanske ska börja klä mig mer i kläder med djuriska motiv, beroende på vilken egenskap jag känner att jag behöver peppa mig lite extra med just den dagen. Fåglar = påminnelse om frihet. Räv = listig/smart, lejon = stark, leopard = snabb osv. Förra veckan satt jag på möte med vår reklambyrå och vi pratade då om kläder och jag hör mig själv säga högt: ”Jag har funderat på att bli lite mer djurisk…” hahaha. Minen på de som var på mötet :)

Hoppas du får en fin start på veckan 💋

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s