♥ For the women ♥

Publicerade den här bilden med text nedan i somras på instagram men tycker den är så bra så vill lägga ut den igen.

❤️ This is for the women who run. Who leave. Who love and know when they must go and what they must chase. Who follow the pull in their chest and are fearless and full of light. Never let your light be shadowed or your heart be tamed ❤️

Jag känner verkligen så starkt för människor som går sin egen väg. Som vågar bryta mönster, säga ifrån, göra om, testa nytt, följa sina drömmar. Som inte bryr sig om status, prestige eller prestation utan som lyssnar inåt- på det som hjärtat säger och många gånger kanske skriker om men inte blir lyssnat till.
Jag blir sorgsen när jag tänker på de som vandrar genom livet och aldrig känner sig tillfreds eller som har den där gnagande känslan av att något skaver eller känns fel men inte vet vad eller orkar/kan göra någonting åt saken.
Ibland kan jag höra i andra människors röster eller se det i ögonen. Den där bitterheten över att livet bara blev som det blev. Såhär och inte mer. Då vill jag bara skrika och ruska om dem och säga att det går att förändra! Det kan bli bättre! Det går att komma vidare.

Någon gång i livet vill jag göra mer av det här. Hjälpa andra som fastnat att komma vidare. Hela jag ryser av tanken att få möjlighet att hjälpa andra att inse att jag kan. Jag kunde.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s