♥ Work flow ♥

Päls och träningskläder? Vet inte hur det lirar egentligen och skrattar lite åt mig själv när jag glider in på gymmet på morgonen som en stor rysk babushka.

I morse var jag både i Italien och Paris 👆🏼under träningen. På den här trappan vid Sacré-Coeur satt jag och H när vi var nyförlovade 💍😍

Någon morgon ska jag ta bild på hur jag ser ut när jag går hemifrån. Som en sån där samlarmänniska som de gör TV-program om på kanal 5 typ. Jag har handväska, frysväska med matlådor, datorväska och på träningsdagar även träningsväska. Packåsna deluxe.

Idag har jag suttit med aktivitetsplaner, siffror och budgetar hela dagen så just nu rullar ögonen på mig. Hade behövt ta fler pauser idag tror jag.

Apropå pauser så har min fantastiska granne och vän Anna och hennes partner in crime, Malin, startat företaget Floworkers tillsammans. Den 19/2 går en av deras drömmar i uppfyllelse, nämligen att stå på 4goods scen. De kör en morgonföreläsning på ämnet Work Flow och berättar varför monotasking är bättre än multitasking, hur man ökar fokus och produktivitet samt teambuildar och blir bättre på aktiva pauser.

Om du bor i Stockholm och vill ha bästa starten på morgonen: knip en plats till föreläsningen här (just nu gå 2, betala för 1). Jag kommer vara där och sitta längst fram och skrika högst 📢📢📢

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s