♥ Chillin’ ♥

Slappardag här hemma idag. Eller slappardag och slappardag. Jag var uppe i ottan och när barnen vaknat och utfodrats så drog jag igång projekt ut med julen. Skönt nu när det är gjort. Som jag skrev på instagram så kan jag störa mig lite på hetsen kring jul just på instagram. Så fort julafton är över så ska allt julpynt ut och våren välkomnas. Det känns som en tävling i vem som är först med den senaste vårinspirationen hemma.
Jag vill njuta av julen i mitt hem. Finns inget mysigare än att komma ner på morgonen när granen och alla ljusstakar är tända tycker jag men sen känner jag såklart att jag också blir mätt efter en tid. Nu kändes det lagom att säga hej då. Proffs på att softa 👆🏼😍

Har precis varit ute och gått och funderar på en tur till centrum en sväng. Känner att jag behöver se lite människor i rörelse och vill även köpa en kalender för det här året (japp! Jag har en inneboende 60-åring i mig 😆). Dessutom är jag galet sötsugen idag så jag behöver bort från skafferi och lådor här hemma där jag vet att det ligger saker och ropar mitt namn just nu 🙉🙉🙉

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s