♥ Tid i köket ♥

Något som jag verkligen njuter av när jag är ledig är att spendera kravlös och stressfri tid i köket.
Idag köpte jag kryddblandning från Santa Maria för att kunna göra Ćevapčići. Något vi åt i princip varje dag i Kroatien i somras. Rullade och stekte korvarna (som på riktigt ser ut som b-korvar och absolut inte går att fotografera på ett aptitligt sätt) och gjorde rostad potatis i ugn med rosmarin & vitlök + rostade rödbetor med fetaost och så brynt smör över. Om du aldrig testat att göra brynt smör att använda till fisk, en köttbit, över potatis, rotfrukter eller någon sallad så är det dagens tips. Smaken är helt gudomlig!

Nu är huset fullt av danstjejer som sover över ikväll. Just nu äter de kvällsmacka och spelar spel vid matbordet men snart ska vi putta dem i säng. Jag har skrivit planering för nyår och mejlat ut. Ska ta en dusch och läsa bok men sen blir det läggdags även för mig.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s