♥ Family first ♥

Det är så fint när tjejerna leker med varandra och jag får iaktta. Bara sitta bredvid och titta, lyssna. De stunderna är ofta korta och inte särskilt vanliga men när de väl uppstår så njuter jag verkligen. Särskilt fint kändes det idag att bara vara nära familjen- med barnen ♥

Agnes fick en doktorsväska i julklapp. Av alla doktorsväskor jag sett så var det här en av de bättre. Väldigt verklighetstrogen. Idag hanterades vaccinering, stukade fötter och ben, hjärtan kollades och en och annan operation ägde rum. Sötaste operationssystrar jag sett.

Stella åkte iväg med kompis strax innan lunch och sover även över där i natt och H tog med Agnes till simhallen och sitt jobb så jag fick hela fyra timmar för mig själv. Tog en långpromenad i solen och sen har jag läst och suttit vid datorn.

Nu har både Agnes och H somnat (kl är inte ens 20:30?!?). Jag ska läsa lite och sen släcka jag med. Trött idag.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s