♥ Sorgset hjärta ♥

Var hos farmor på jullunch idag. Märkte ingenting av hennes trötthet men det kom nog efter att vi stängt dörren och åkt hem igen. Det kändes fint att vara där. Att få krama henne och säga jag älskar dig innan vi åkte. Jag vill att hon ska höra, veta och känna det.

Lilla farmor som har betytt så oerhört mycket för mig. Som alltid har varit den av alla släktingar med mest energi och som så generöst öppnat upp hemmet och bjudit på luncher, middagar, fikastunder och fester under åren. Alltid social, positiv och glad. Aldrig någonsin har jag hört henne klaga över någonting. Hon har gett oss barnbarn villkorslös kärlek och trygghet och vi har alltid haft en självklar plats i henne och farfars liv, aldrig fått höra att vi är ”jobbiga”, ”högljudda” eller ”i vägen”.

Farmor är verkligen en fantastisk människa. Unik i sitt slag och för sin generation.Bilder från en sommar på farmor och farfars land.

Tårarna rann när jag gick därifrån idag och tårarna rinner nu när jag skriver det här. Åren går så snabbt just nu. Livet rullar på och de som varit med i mitt liv sedan jag var liten har med korta mellanrum tagits ifrån oss och nu känns det även som att farmor är på väg. Jag slits mellan att vara tacksam över att ha fått ha henne i mitt liv så länge men är långt ifrån redo att släppa taget än ❤️ Det kommer bli ett sådant enormt tomrum efter henne när hon inte längre finns.

Peeling + ansiktsmask och memory med barnen ikväll. Bra kombo när jag känner mig lite nere…

XXX

Sig 1.1.3-2

4 reaktioner på ”♥ Sorgset hjärta ♥

  1. Min stora tjej, jag förstår din nedstämndhet men ännu viktigare är att ta vara på alla möjligheter till glädjestunder eller hur. Farmor var så himla glad att få möjlighet att teäffa alla idag men hon var trött när vi åkte, teött men lycklig.

    Gilla

  2. Jag kände samma sak idag också. Kände mig jättelåg… Hon sa ju ”Det kan vara sista gången vi ses” och allt blev liksom så verkligt på nåt sätt. Som du säger, många som har funnits där under uppväxten börjar försvinna. Vi får ta vara på stunderna vi har kvar ❤

    Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s