♥ Ho ho ho ♥

Gårdagen var mysig och tomten hittade hem till oss i år också 🙏🏼 Stella blev så glad över en av sina klappar att hon började gråta. Lilla gumman ❤️

Mamma och pappa sov över och vi började morgonen med frukost framför Sunes Jul. Älskar pappa Rudolf så jag måste ha min dos varje år.

Efter frukost försökte jag och pappa bygga ihop en av Agnes julklappar men det var helt omöjligt så vi fick pausa det. När mamma och pappa åkte så satt jag och Agnes och pysslade med pärlor i nästan en timme medan H drog en vända till tippen. Bra fördelning 😜 På eftermiddagen packade vi in oss i bilen och åkte till min ena svägerska för julmiddag. Hennes man är grymt duktig på mat och hade gjort en helt sagolikt god kalkon med potatis, rotfrukter, sås och olika geléer. Så gott! H stod för förrätten och min andra svägerska för efterrätten. Hittade H:s farmors gamla glajjer som gled på 😂🦉

Agnes sover över hos kusinerna i natt (så stolt över det) då de ska på teater i morgon. Mysigt att få vara ensam med Stella här hemma även om vi kom hem ganska sent.
I morgon ska vi hälsa på farmor och äta lunch. Det var första året i år som var utan farmor på julafton. Hon var för trött för att orka vara med detta år och det känns i hjärtat.

Jag och H tänkte se ett avsnitt billions innan läggdags men försöka komma i säng skaplig tid. Trött efter dagarna… Efter i morgon blir det dock lite lugnare. Jag och H har gjort en deal att denna vecka ska bli vår bästa träningsvecka på hela året. Bra utmaning tycker jag.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s