♥ Lucka 24: Vad julen betyder för mig ♥

Jag tillhör de som älskar julen.  Gemenskapen, förväntningarna, maten, dofterna och stressen som sedan följs av lugnet… Den kravlösa ledigheten där det är helt ok att ha en, eller kanske max två saker på sin lista över saker att göra för dagen. Det är en tid för familj och umgänge men också en tid för återhämtning där reflektion över året som gått får ta mycket plats- så är det i alla fall för mig.

Men… tiden innan jul är inte alltid så härlig med allt som ska hinnas med.

Chattade med en klok vän igår som skrev: ”Känns det inte helt sjukt när du ser det nerskrivet? Allt du gör? Galet!” Vi pratade lite om allt det där man gör och varför och att vi ska försöka öva på att inte göra utan bara vara… Men det är väl lite därför jag stressar in i det sista- för att hinna vara sen. Och kanske att man har höga krav på hur saker och ting ska vara men det är ju också för att jag älskar allt som hör julen till. För att min uppväxt har varit så fantastisk och för att jag vill ge det vidare till mina barn.

Nu har vi i alla fall ätit frukost här hemma och jag ska hoppa i träningskläderna och ge mig ut på en promenad. Gästerna kommer kl 15 och då blir det glögg, pepparkakor, saffranslängd och dadlar med bacon och sen sätter vi oss ner till bords.

Sista luckan i Kajsons julkalender idag. Det har varit roligt att utmana mig själv till luckorna och jag kommer säkert vara med nästa år igen om det erbjuds på nytt då.

Nu checkar jag ut från allt socialt idag. GOD JUL och TACK för att ni kikar in här och läser ❤️

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s