♥ Lucka 22: En person jag skulle vilja ringa idag ♥

Jag är så trött idag så ögonen svider. Huvudet snurrar av allt som ska hinnas med innan julafton och listan på allt som ska göras fylls på varje dag. Ibland blir jag så trött på mig själv. Försöker bromsa genom att ställa frågan: ”är det verkligen viktigt?” men landar på något sätt ändå i att ja, det är viktigt. Utöver jobb idag så har jag kokat knäck, kokat limekola, gjort rocky road, rullat + stekt köttbullar och gjort rödbetssallad. Efter middagen (och rens av avlopp mitt i allt) så kom jag på att jag måste ha hyacinter. De behöver ju 1-2 dagar för att slå ut och de jag har nu börjar bli lite trötta. Så… iväg till affären och när jag ändå var iväg ”passade jag på” att ta lite annat samtidigt också och nu sitter jag här och klipper med ögonen. Snark på mig själv…

Lucka 22. En person jag skulle vilja ringa idag.
Något märkligt kan jag tycka för man ringer väl den man vill ringa? Men… eftersom alla luckor är fria för tolkning så tolkar jag det som att man kan välja vem man vill, känd som okänd, levande eller död och då hade jag ringt någon riktigt rolig jävel som fick mig att skratta åt mig själv idag och som också kunde ställa frågor till mig som fick mig att se mig själv från ett annat perspektiv. Eller kanske Ken Robinson för att fråga om jag fick bjuda ut honom på lunch. Eller… Mia Skäringer… Cecilia Duberg eller…
Processed with VSCO with a3 preset
… kanske Adele… Hello? Hello. (Bild från Pinterest).

Det finns ju så vansinnigt många som inspirerar mig och som jag gärna skulle vilja ringa. Svårt att välja en.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s