♥ Lucka 21: Vad jag önskar mer av under 2018 ♥

För år 2017 så var mina årsmål uppbyggda på sex ord: fokus, kunskap, relationer, intressen, inspiration och hälsa. Jag tänkte utveckla hur allt har gått med mina mål i ett separat inlägg när vi närmar oss det nya året så att detta inlägg inte tar fokus på dagens ämne: Vad jag önskar mer av under 2018.

Jag har såklart redan funderat på det här och kommer fortsätta på ovanstående teman. Gå djupare inom vissa områden och kanske inte lägga lika mycket tid på andra men en sak som jag verkligen känner att jag vill ha mer av under 2018 är sång och dans.
Det är något jag försummat i så många år men som jag gång på gång återkommer till att jag saknar. Så ett mål för 2018 blir att börja sjunga i kör och ett annat att börja dansa salsa igen. Detta ska prioriteras.
En annan sak som jag vill ha mer av under 2018 är något som jag upptäckt under hösten och det är den mentala träningen som jag verkligen utforskat på sistone. Det är så jäkla coolt hur hjärnan fungerar och att det går att bygga sig ”stark” mentalt om man tränar rätt med både motion och tankar.
IMG_2218
*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

 

 

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s