♥ Lucka 20: En bild från i somras ♥

Kameran är sprängfylld av bilder från i somras men jag landade ändå i denna. En bild på barnen och systerdotter. Som många dagar denna sommar fick vi ta dagen spontant och vänta in vädret, tills det bestämt sig för mulet, regnigt, blåsigt, kallt, varmt eller soligt.

Just denna dag sprack det upp och blev fint så vi packade in badkläder och trangiaköket i bilen och åkte till Tallparken i Öregrund.

Stekte pannkakor på plats och bredde sedan ut oss vid strandkanten. Barnen badade och H tog Sebastian på en promenad i vagnen för att söva honom så jag och syster fick en stund för oss själva och kunde prata 🙏🏼 Vi fick besök av en bichon havanais-hund där jag ställde en miljon frågor till ägarna och på eftermiddagen åt vi glass innan vi rullade hemåt igen. Bara en sån dag när allt flyter på. Barn och föräldrar är glada och man får några sekunders stillhet i själen och känslan av hur det kan kännas att faktiskt ha semester på riktigt 😉

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Lucka 20: En bild från i somras ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s