♥ Lucka 19: En vän jag vill hylla ♥

25520128_10159912880485372_1402373388_n.jpg

25589996_10159912880690372_781747582_n.jpg
Jag vill hylla dig för att du under alla år varit den där trygga famnen för mig och den som jag växt upp med sida vid sida sedan jag var 14. Till dig har jag kunnat åka till i tid och otid, ringt när något varit klurigt i livet eller när jag velat dela något pinsamt jag gjort eller sagt. Jag vill hylla dig för att du alltid förstått mig, aldrig dömt mig. För att du skrattat med och inte åt (ok, ibland även åt). Du vill mig alltid väl. Peppar och pushar mig till att utmana mig själv och inte alltid ta den enkla vägen.
Jag vill hylla dig för att du alltid gått din egen väg och kört din egen stil. För att du är prestigelös och tycker att respekt, rättvisa och alla människors lika värde är viktigt.
Jag beundrar dig för det liv du lyckats skapa, för din klokhet och för att du är så jäkla smart.Jag inspireras av dig. För ditt driv, din målmedvetenhet och din ambition.
Tack för alla fantastiska samtal vi haft och för att jag får ha dig i mitt liv. När vi var tonåringar pratade vi om att vi skulle träffas och dricka kaffe och äta bakelser varje dag när vi blev gamla och gråa. Jag tror vi kommer göra det du och jag ♥

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s