♥ Lucka 16: En person jag är avundsjuk på ♥

Avundsjuka är för mig något negativt och det finns ingen drivkraft i det ordet. Däremot är det många som inspirerar mig till allt möjligt i livet.  Jag kan inspireras av en annan människas framgång, värderingar, tankar, kreativitet, livsstil, driv, energi, ambition, målmedvetenhet eller annat.

Istället för att säga avundsjuk så vill jag hellre använda ordet inspirera och då är det många i min omgivning, både kända och okända, vänner och främlingar som inspirerar. Men om jag måste välja en så blir det Ellen DeGeneres.
image
Hon är en av mina största förebilder här i livet. Jag inspireras och beundrar henne för hennes mod, hennes värderingar, hennes kamp för mänskliga rättigheter, hennes humor och inte minst för hennes generositet. Trots all framgång och alla pengar verkar hon stå stadigt och verkar så otroligt ödmjuk, sympatisk och rolig. Hon gör verkligen världen lite bättre varje dag. Älskar henne!

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Lucka 16: En person jag är avundsjuk på ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s