♥ Lucka 10: När jag ”tappade” det senast ♥

Hahaha, ja herregud! ”Hur många gånger tappade du det den senaste veckan?” hade passat bättre för mig 😜 Denna vecka har jag nämligen peakat på min PMS så det har inte varit en rolig vecka för några familjemedlemmar kan jag säga- särskilt inte för H eftersom han alltid tenderar att vara mitt främsta mål i sikte när ilska och irritation ska pysa ut.

Och ”haha” kanske inte är den bäst lämpade inledningen på det här inlägget heller för helt ärligt så är PMS en förjävla sak att dras med då den förstör så mycket för alla; både mig, H och barnen. När t o m Agnes kommer och säger i veckan ”Ursäkta att jag är lite sur mamma men jag har PMS” så svider det till i mitt hjärta. 🙈

Men… en händelse när jag tappade det i veckan (utanför hemmets vrå) var på väg hem från jobbet i måndags. Jag stod bakom en bil vid ett rödlyse och när det blir grönt står bilen kvar p g a en annan bil som blockerat i korsningen framför. Det blir snabbt rött ljus igen och jag står kvar med flera bilar bakom mig också. När det blir grönt för andra gången och bilen fortfarande står kvar börjar de andra bilarna bakom mig tuta men bilen rör sig ändå inte. Tredje gången det blir grönt och bilen står kvar så är det en bilist bakom mig som hänger på tutan men bilen kör ändå inte. När det blir grönt en fjärde gång rullar bilen sakta fram och jag är då i något slags tyst vredesutbrott (jag har ju ändå inte tutat som de andra bilarna) men måstemarkera för den bilen som stod framför mig hur TRÖTT jag är på att ha stått stilla så länge så jag kör om bilen så fort jag får möjlighet och gasar ur mig irritationen. Kör förbi bilen och BLÄNGER in på den som körde- like a SWEDE! 🚗💨25138844_10159866542415372_1270651485_oDetta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s