♥ Lucka 8: Instakonto jag älskar som ser perfekt ut ♥

Det finns ju massor men ett konto som verkligen står ut och som jag tycker är beyond perfect är Krickelin:s. Åh, som jag älskar det kontot! Allt hon skapar och skapat, varumärket hon byggt, bloggen hon skriver… Hennes stil, hennes hem… Alla miljöer, bilder, ord.Det är nog det enda kontot på instagram där jag för varje bild känner att jag vill hoppa in i bilden och ta över hennes liv. Morgonjoggen, doppen i havet, hundpromenaderna, växthuset- ja allt är bara ren och skär MAGI! Och jag fattar (och vet!) att det ligger enormt mycket jobb bakom alla hennes kanaler och hennes business och att det inte alls är så stressfritt, lugnt och harmoniskt som det ser ut men… jag låtsas och sveps med in i hennes underbara värld 😍*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s