♥ Elaine ♥

Läste det här inlägget på Elaines blogg häromdagen och det rörde mig till tårar. Tänk om alla kunde bemöta hat på det sätt som Elaine gör här. Jag är övertygad om att det tog emot och att det krävdes enormt mycket mod av henne men ändå gjorde hon det. Och se vad som hände… Jag tror (och hoppas!) att hennes ord fastnade hos denna man. Mycket kan hända när man visar en annan människa vänlighet och respekt. Förebild! ❤️

Läser Mia Törnbloms senaste bok, Ta plats med ansvar och generositet just nu och det är lite samma budskap där, att vi behöver tänka på att vara mer generösa, varma, öppna, empatiska och sympatiska mot varandra. Studier har visat att det är relationer och samtal med andra människor som är det viktiga i livet och det tenderar vi att glömma bort i all stress i våra liv.

Det var bara det. Ha en skön kväll!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s