♥ Lucka 4: Ett misslyckande i livet ♥

Med risk för att låta PK här så ser jag inte tillbaka på mitt liv i form av misslyckanden och ånger utan som utvecklingsfaser och lärdomar (snark… eller? 😴😂) men… det är faktiskt sant. Jag försökte verkligen tänka här för att se om jag kunde hitta något misslyckande men jag har märkt att jag inte relaterar till händelser på det sättet.

Jag kan se tillbaka på mitt liv och ibland tänka att jag la onödig tid och energi på att tänka negativt om mig själv och att jag lagt för mycket tid på att försöka fixa människor/relationer eller att jag stannade lite för länge på arbetsplatser som inte var bra för mig men i slutändan så ser jag det ändå som erfarenheter och något som gett mig insikter och lärdomar.
fullsizerender-5-kopia2
Har nog alltid varit bra på att reflektera, planera och agera när något skaver vilket gör att jag oftast inte fastnar i något allt för länge. Sedan finns såklart händelser som inte alltid gått att påverka på en gång och då får man bara rida ut stormen.

Hur tänker du?

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

 

 

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s