♥ Lucka 3: En dröm jag vill uppfylla ♥

Jag har många olika drömmar jag vill uppfylla men en som kommer till mig när jag läser den här rubriken är att bo utomlands med familjen under en period.

Jag har testat livet utomlands flera gånger som singel. Galet partyliv i Dublin, publiv i London och pluggliv i Adelaide… När jag och H hade varit tillsammans i nio månader flyttade vi till Aalborg i Danmark ett tag för att testa på livet där. H gjorde sin postdoc och jag jobbade på distans. En erfarenhet jag alltid kommer bära med mig och som jag skulle vilja testa igen på nytt men nu med familj.

Jag vill visa barnen att det finns mer än Sverige att upptäcka. Möjlighet att lära sig andra språk och lära känna nya kulturer och människor och så skulle det vara fint att leva i annat än 6 månaders mörker varje år 😉

Vart skulle jag vilja testa bo då? Hehe… PALMA såklart! En annan dröm som är kopplad till att bo i Palma är att lära mig prata flytande spanska. Jag har grundkunskaper från högstadie och gymnasie i spanska och fick alltid bäst betyg i språk så jag skulle gärna damma av det och lära mig prata ordentligt. Tycker spanska är ett av de vackraste språken på jorden. Sen älskar jag salsa också 💃🏽💃🏽💃🏽 Tror faktiskt jag var spanjorska i ett tidigare liv 😍ÅH, ljuvliga Palma! Tiden får utvisa. Kanske någon dag när stjärnorna står rätt, alla pusselbitar hamnar på sin rätta plats, osv osv…

Har du testat bo utomlands med barn?

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Lucka 3: En dröm jag vill uppfylla ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s