♥ HÄLSA ♥

Gud så intressant det är att tanka ny kunskap och fräscha upp det man redan kan. Föreläsningen på Epicenter igår var SÅ bra! Häftigt ställe, Epicenter. Svårt att inte bli inspirerad av att vara där. Massa coola företag, startups, flexibla kontorsplatser och entreprenörsstämning.Jonas som grundat och driver Paleo Institut har otroligt mycket kunskap inom området hälsa så det var väldigt tacksamt att tanka kunskap under en helkväll.

Som jag skrev på insta så söker jag mig verkligen till områden som står för en helhetssyn och som förespråkar att olika faktorer påverkar och hör samman för en hälsosam livsstil (kost, motion, sömn, stress). Svårt att få resultat om flera av dessa fyra är i obalans och man bara åtgärdar en av dem. Sen saknar jag perspektivet som handlar om känslor och beteenden inom ohälsa. Minst lika viktigt för bestående resultat men jag hoppas det kommer mer av detta i framtiden.

Både jag och H tycker detta är intressant så det var kul att gå tillsammans med honom. När jag sa att jag gärna skulle göra en analys på PI för att få ett skräddarsytt upplägg efter det så såg jag hur något tändes i H:s ögon och för att han inte skulle missförstå något bad jag specifikt om att inte få ett avföringsprov av honom i julklapp 💩💩💩 Hade annars varit typiskt honom 🙈😂

Nu sitter jag och väntar på läkare i centrum. Ska be om remiss till hudläkare då jag har som små sår vid hårfästet som inte försvinner och som jag vill kolla upp. Sen vidare in till stan för heldagskonferens med jobbet ✨

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s