♥ Paleo-föreläsning ♥

Ikväll har vi datenight, jag och H och vi ska spendera den på Epicenter för att lyssna på föreläsningen ”Ät och lev Paleo” i 3 h. Ska bli väldigt intressant! Känns som något jag behöver just nu efter att ha hamnat lite ur fas från mina hälsovanor. Såg ett citat häromdagen; 50 shades of can’t stop eating som jag tyckte kändes träffande 🙈Ställt bilen i Mörby C för att komma hem skapligt smidigt senare. Tänker att jag och H ska lyssna podd och prata i bilen på vägen. Något av det bästa jag vet. Suttit och jobbat en stund i stan och sitter nu och stirrar på en gran på NK. Vet inte vad det beror på men jag känner mig alltid så sjukt obekväm på NK. Hamnar alltid på bottenvåningen bland köksprylar eftersom det är enda stället på NK där jag känner mig hemma 😂

Ah well. Ska möta upp H strax och sen ska vi till föreläsningen. I morgon är det heldag med vårt sälj/marknadsgäng och vi får sällskap av organisationspsykologerna. Ska bli såååå kul! Älskar sånt 😍 På torsdag ska jag till Uppsala för att gå på Stora inspirationsdagen. Blev inbjuden av UNT 🙏🏼 Kul vecka!

Nu måste jag avsluta innan telefonen dör.

HAJ🦈

XXX

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s