♥ Dansshow coming up ♥

Inväntar mamma och pappa här hemma som är på väg från landet. Ska bjuda på middag och sen ska vi tillsammans åka och kolla Stellas dansshow. Blommor fixade till vår lilla discoqueen och tidningen i bakgrunden… ja, den är till mig såklart (bästa inredningstidningen jag vet 😍)

Hemma i onsdags med Stella som var… eh… … jätte… … jätte… … jätte… … jättesjuk. Ville bara ligga hemma i soffan och ta det lugnt. Not.Nä, hon var sitt vanliga energiska jag på dagen och det magonda var som bortblåst. Skönt!

Annars har mitt huvud snurrat extra fort denna vecka eftersom jag fortfarande bearbetar förra lördagens workshop. Känner att jag vill göra den igen så att jag inte tappar allt som nu startat inom mig. Har börjat skriva dagbok igen på kvällarna och det hjälper mig att reflektera och sortera tankarna och så blir det ett skönt slut på dagen. Fick ett ryck häromkvällen och började baka lussebullar. Så gott! Årets första lusseballe intogs ståndaktigt igår ✌🏼Har varit så himla mysigt med snön tycker jag. Mår verkligen inte bra när allt är mörkt, mörkt, mörkt och snön bidrar iaf till LJUS. Plus att det blir extra mysigt att kura inomhus med ljus 🕯🕯🕯

Nu kommer mamma och pappa och jag ska sätta igång med middagen.

Haj haj 🦈

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s