♥ Hemmadag ♥

Igår var Stella dålig i magen på kvällen och har haft ont i magen under natten så vi är hemma idag. H har heldags workshop på jobbet och var tvungen att vara på plats på kontoret. Vitt utanför fönstrena, tända ljus, varmt te i koppen och en Stella som sitter i soffan med hörlurar och kollar YouTube.

Jag hat tagit Skypemöte vid köksbordet och fått igång dagen med mejl och annat. Hade avstämning med de övriga regionernas kommunikationspersoner i morse och känner hur mycket jag saknar att få sitta tillsammans med andra där man kan ses och bolla dagligen. Två sitter i Göteborg och en i Lund. Vi alla vill så mycket och har så bra kombo i kunskap men pga tidsbrist och distans så blir det aldrig att man får till ett optimalt arbetssätt inom alla områden. Saknar känslan av ett sammansvetsat TEAM i vardagen.

Nu ska jag fixa lite lunch och sen ska vi se om jag och Stella kan komma ut på en kort promenad lite senare. Skönt att få lite luft och snö på tungan ❄️❄️❄️

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s