♥ Vi måste prata ♥

Såsom måndagen var igår borde alla måndagar vara.

På kvällen mötte jag upp L inne i stan. En snabb middag på Urban Deli innan vi promenerade i halv snöstorm till ABF-huset på Sveavägen där Wimab utbildning hade föreläsningen Vi måste prata med Elaine Eksvärd.

Svingod laxsallad med asiatiska smaker till middag. Sotad lax, grönsaker, massa lime, koriander, jordnötter och chilimajonnäs. MUMS! Elaines Vi måste prata baseras på en undersökning som är gjord som kollat vad vi svenskar upplever som jobbiga ämnen att prata om, eller göra. En mix av allt möjligt skulle jag säga men många förväntade saker också, såsom att mingla, kallprata eller som här på bild ovan: blotta behov och be om hjälp. Föreläsningen finns också i bokform med samma namn.

Efter föreläsningen gick jag fram till Elaine för att ge en kram och tacka för allt hon gjort och gör. Hon är en stor förebild för mig och jobbar för så viktiga saker. Tar plats, säger ifrån, står upp, ger av sig själv, är öppen, modig och självklar i sitt sätt. Och ger röst åt andra som kanske inte orkar, kan eller vågar ❤️

Mitt armband råkade fastna i hennes tröja när jag kramat henne så idag sitter jag och funderar på om det blev ett hål i hennes tröja eller inte. Hope not 🙈 (typiskt mig-grej att råka ut för)

Nu slirar jag in till jobbet i vitt landskap 😍 – och lyssnar på podd med Thomas Erikson, författare av boken Omgiven av idioter. Så intressant! 📚

Blå, grön, röd eller gul- vet du vilken färg du är?

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s