♥ Samtal ♥

Igår och idag har Agnes och jag haft VAB-dagar här hemma. I kid you not när jag säger att hon har hostat var 30:e sekund i över två dygn. I natt höll jag på att bli galen på riktigt… Känns som att alla växter i sovrummet dött och tapeterna krullat sig efter allt hostande. Mina ❤️ i morse vid frukosten

Jag har tänkt en del på samtal efter min och Karins helg förra veckan. Hur viktigt det är att verkligen ta sig tid att prata med varandra- oavsett relation. Vi har blivit så vana vid att skicka sms, chatta på messenger, i instagram, på snapchat eller i andra appar att man nästan glömmer bort ett vanligt samtal och hur mycket det ger.

Min värsta skräck är att bli som vissa par som man ser ute på dejt/middag/lunch/fika och som inte säger ett ord till varandra. Det är precis som att orden tagit slut och allting bara dött. Usch, blir så sorgsen av sådant.

Visste du att forskning visat att det är just relationer som är det viktigaste för din hälsa och som påverkar vår möjlighet att leva längre?

Sociala medier i all ära men när vi lever mer och mer i våra telefoner och riskerar att fastna i ”låtsasvärldar” så tror jag verkligen det är mer skadligt än nyttigt för oss. Jag tänker att relationer är direkt kopplat till samtal med varandra. Att prata, lyssna, finnas bredvid fysiskt, bekräfta, ge omtanke och energi. Så viktigt! Ser tillbaka på sommaren och ett tillfälle som gör mig varm i hjärtat. Umgänge med syster och alla barn. Sommar, kortärmat, god mat och… samtal ❤️

XXXSig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Samtal ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s