♥ Girls night ♥

Ja, inte bara natt utan både dag-kväll-natt-morgon. Ett helt dygn tillsammans med Karin fick jag i lördags-söndags.

Bokat sedan länge och tacksamt. Vi startade med brunch på Bockholmen. Prisvärt och SÅ gott! Fantastisk kombo av varma och kalla rätter och supergoda desserter. Första gången jag var där men det kommer helt klart bli fler tillfällen.

Efter brunchen rrrrullade vi bokstavligen därifrån. Fy fan va mätta vi var… Återhämtade oss inte från matkoman förrän cirka 19:30 på kvällen haha 😅Efter brunch blev det en sväng till vårt centrum. Vi kollade om det fanns tider för ansiktsbehandling men allt var fullbokat. Strosade omkring lite och sen åkte vi och handlade och shottade i bilen 😜

Kom hem, bytte om till träningskläder och tog oss ut på en promenad. Underbart skönt! Sen fixade vi middag och parkerade oss med en flaska bubbel i soffan hela kvällen. Tända ljus och prat, prat, prat. Åh så mysigt att få tänka en tanke ordentligt och avsluta meningar. Söndagsmorgonen = På’t igen bara 🤣

När Karin åkte hemåt tog jag mig ut för en promenad med en granne… … och sen kom H och barnen hem. Kramkalas och sen iväg för middag hos mamma och pappa.

Underbar helg som gav massa energi och som ff håller mig pigg och glad 😍

XXX
ong>Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Girls night ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s