♥ Pane Vino ♥

Igår kväll åkte jag in till stan för en middag med Vero på Pane Vino. Älskar det stället! Så otroligt god italiensk mat med mycket smak. Min favorit är fettuccine pane vino med kalv, kalvbuljong, mascarpone och tryffelcréme. Så gott! Vero testade svamprisotton och även den var magisk.

Pratade högt och lågt- som alltid. Något jag uppskattar med Vero är att hon är så allmänbildad och har både kunskap och intresse för olika typer av samhällsfrågor. Det blir alltid intressanta samtal ❤️

Med mätt mage och varmt hjärta åkte jag sen hem igen strax efter 20. Lyssnade på sunshinepoddens senaste avsnitt med Trine Grönlund vars budskap var ”Go slow! Sänk tempot utan att tappa farten”. Mycket bra. Jag tror det här kommer komma mer och mer i svallvågorna efter att fler och fler blir sjukskrivna på grund av stress och mår psykiskt dåligt. Såsom vi lever idag blir inte hållbart i ett längre perspektiv. Jag hejar på allt som sänker tempot, ger tid för reflektion och återhämtning och möjlighet att varva ner 🙏🏼

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s