♥ November ♥

November.
En månad jag vanligtvis har så svårt för då allt är mörkt och blött och jag bara längtar efter att snön ska komma och ge oss lite ljus på nytt. Förra året kom snön tidigt i början av november och jag hoppas det blir en repris i år. Så roligt att ha bloggen och kunna gå tillbaka och se vad jag gjorde i November förra året. Var på Acadermia (skönhetsmässan), checkade in på Haymarket med tre favoriter, firade fars dag, plockade äpplen i mammas och pappas trädgård för att göra äppelmust, åt middagar ute, gjorde granola och tränade en hel del. stella tina
Kvällspromenad med mitt hjärta
img_4490
Planering inför Acadermia och Allt för Hälsanimg_4368
Incheckad på Scandic Hay Market
img_4028
Nypressat från mammas och pappas trädgårdsäpplen. Fortfarande den godaste äppeljuice jag druckit.

Detta år har jag planerat in saker att se fram emot när året känns som mörkast. Jag tycker det är bra att göra. Att ha saker att längta till påverkar mitt mindset positivt. Ett urval av vad jag längtar extra mycket till just nu:
♥ Brunch med alla granntjejer nu på söndag.
♥ Höstlov och ledigt!
♥ En heldag/kväll/natt med min Karin nästa helg.
♥ En ny helg på landet med familjen.
♥ En heldags workshop med storycoachen den 18/11.
♥ Föreläsning med Elaine Eksvärd tillsammans med Linda den 20/11.
♥ Dejtkväll med föreläsning Ät och lev Paleo tillsammans med H.

–> Redo för November!

Nu ska vi göra oss i ordning för Talangjakt på skolan

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s