♥ Sommarsallad ♥

När somliga äter sill (😷) så fixar jag en enkel sommarsallad. Något av det godaste som finns en varm sommardag är vattenmelonsallad med fetaost. Går att bygga på hur mycket man vill med olika godsaker men jag gillar det simpelt. Idag pimpade jag med vallmofrön, mynta och hackade cashewnötter. Supergott! Den ekologiska vattenmelonen är helt underbar nu. Krispig och full med smak 🤤Jag har inga exakta mått men tog lite mer än en 1/2 vattenmelon till detta fat. 1 paket fetaost, 1 msk olivolja, en näve myntablad, 1 tsk vallmofrön och 1 dl cashew i ungefärliga mått.  Njuter nu av en kaffe och ska strax ta oss ut på en prommis upp till kossorna med alla barnen. H är ute på en långpanna och springer då närmare 3 timmar. Galna människa! 🏃🏽😳

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s