♥ Båtutflykt ♥

Igår bestämde vi oss för en båtutflykt. Planen var perfekt i teorin; en harmonisk familj med den perfekt packade båten skulle ta sig ut på sjön för att steka pannkakor på trangiaköket. Lovely! Redo för äventyr! Allt flöt på bra tills vi kom ner till bryggan. Klockan var runt 12:30 då och Stella blev sur för att:
1) Hon skulle lägga ifrån sig telefonen och…
2) Hon hade glömt långtröja och hade linne på sig. Vi hade påmint om långtröja 3 gånger innan vi åkte men det var ändå vårt fel och ”vi struntade i om hon skulle bli sjuk”.
Sen tappade H humöret och bestämde att det inte skulle bli någon båtutflykt och kort därefter tappade även jag humöret för att alla bråkade hela tiden. Väl ute på sjön tog båten in vatten pga en ventil som var öppen så vi fick vända om efter 20-30 min. Agnes somnade och tvångsväcktes när vi sen skulle i land. Trött (gnällig) och låg energi (hungrig).

Jag pallrade mig upp med barn och alla väskor medan H öste ur båten och la till vid vår båtplats. Sen skulle vi få ihop trangiaköket och börja steka pannkakor. Gick bra tills vi skulle vända första pannkakan- då brakade gallret som trangiaköket stod på och allt åkte i marken 😴😴😴Seeeeen vände det… Jag stekte pannkaka efter pannkaka som värsta proffset 💪🏼När kl var runt 14:30 kunde vi sätta oss ner och äta 😂Värt att vänta på kan man säga 😅Sen blev det promenad med syster, dusch, grillmiddag och mysig kväll i stugan 🙏🏼

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s