♥ Slappardag, utemiddag och SPA ♥

H fick någon magbakterie i förrgår/går så medan övriga gänget + Stella åkte ner till stranden efter lunch så stannade jag, H och Agnes hemma. Medan de sov i 1 1/2 timme satt jag och läste. Underbart! När de vaknade igen mådde H bra så vi gjorde oss i ordning och åkte ner och mötte upp de andra för en tidig middag. Tog ett bord på Bruschetta En del av restaurangen är precis vid vattnet och en annan under tak. Perfekt för rastlösa barn att kunna springa mellan hav och restaurang. Igår fick vi dessutom besök av en liten kattunge. Lycka! 😻Kommer sakna dessa vyer. Hade utlovat SPA med L när vi kom hem så innan vi åkte ner till stranden förberedde jag hemma. Fotmassage, ansiktspeeling, ansiktsmask och allmän fuktboost blev det. MÅ ❤️🙏🏼Satt inne i med AC:n på men kunde ändå njuta av utsikten ✌🏼Kvällsdopp för Humle & Dumle Prosecco och snack innan läggdags ❤️

Nu påbörjar vi resan hemåt. Lämnar huset 9:30 idag och sen stannar vi vid någon strand på vägen mot flygplatsen. Flyget går 19:40 ikväll och vi landar 22:20 på ARN 🛫🛬

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s