♥ Mala Duba ♥

Igår tog vi en eftermiddagsutflykt till ett ställe som värdparet för huset rekommenderat, Mala Duba. Lugnt, harmoniskt, lite folk, mycket skugga och… halv och helnakna människor på stranden + ett par ute på en luftmadrass som verkade sexa loss 😂Någon sov gott på vägen till stranden ❤️Vackra vyer och väldigt klart och fint vatten 💦Den stora kastade sten med HOch den lilla plockade stenar och snäckor Själv såsade jag i skuggan under en gigantisk tall…… med halva kroppen i vattnet. Så skönt! Kom hem strax efter 16. Hoppade in i duschen, tog en fördrink och gjorde oss i ordning för en middag ute.👗👠Åt på Bounty som låg nere vid vattnet. Galet varmt så satt inne i deras ”trädgård”.Burgare, kött, kyckling, potatis, vitlöksbröd, tzatziki 👌🏼 Bra restaurang om man har barn. Efter middagen fick barnen härja loss bland studsmattor och maskiner. Betyget var sedan ”bästa kvällen på hela veckan”. Tog en glass innan vi åkte hem till huset igen. 

Idag är sista hela dagen här. Vi försöker njuta så gott det går av hus och vy men barnen är trötta av värme, dåligt matintag och dålig sömn så det är en del gnäll att parera. Lite senare ska vi ner till stranden för glass, bad, lek i hoppborg i vatten och tåg-åk för de små. Tar en tidig middag på stan ikväll och sen ska vi packa här hemma. Jag har utlovat SPA med L och sen en genomgång/ett kortare halvårs-bokslut med L och de mål jag/vi satt upp tidigare.

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Mala Duba ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s