♥ Från stress till lugn ♥

Dagen hade helt klart kunnat starta bättre men jag tänker inte lägga energi på att berätta om allt som strulade utan istället fokusera på att vi hann med planet och att vi kom fram till huset- som dessutom var ännu finare än på bilderna. En kaffe han vi köpa på språng innan vi klev på planet. Thank god! Hämtade ut bil när vi landat och körde sedan mot Makarska. Det är så vackert längs vägen och fullt med en massa små badvikar. Vi hamnade av en slump vid en riktig pärla. Jättegod mat och… …svalkande dopp! 

Några sjöborrar som alla varnat för här i Kroatien har vi hittills inte sett till. Mötte upp paret som hyr ut villan vid 15 och hade då handlat på vägen. Supergulligt par från Nya Zeeland som bor här på Kroatien just nu. Fick en genomgång av allt och sen kastade vi oss i poolen så fort de åkt. Firade Agnes med pannkaksmiddag, sång och glass senare på kvällen och hon var väldigt glad och nöjd över sin födelsedag ❤️Underbar första dag men nu är jag sveintrött och ska sova. Utsikt från vårt sovrum i kvällssolen 🌄🌄🌄

God natt! 

XXX
Sig 1.1.3-2

7 reaktioner på ”♥ Från stress till lugn ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s