♥ Teknikstrul och olivträd ♥

FullSizeRender (7) kopia 2 (2)
Hur kommer det sig att det nästan alltid är strul med tekniken när man har som mest att göra? Aktivitetsplaner för alla projekt ska uppdateras för sommaren, olika kanaler ska bokas upp och sen ska underlag produceras. Allt det ligger på mitt bord och både igår och idag är det är som att datorn pekar finger åt mig och skrattar hånfullt bakom sladdar och skärmar. ha-ha-HA-HAAA! Äter både tid och energi.

Kom hem lagom glad efter att ha hämtat Agnes på förskolan och utanför dörren stod… ett blombud!
FullSizeRender (7) kopia 3
Gjorde min dag! Ett helt eget olivträd hade min fina vän K skickat till mig. Precis som att hon kände på sig att jag behövde det just idag ♥ Nu går jag här hemma och myser runt. Tittar på trädet och ler på ett sådär nästan lite creepy sätt åt ett träd. Så glad!
FullSizeRender (7) kopia 4
Har hämtat ut sommarens bubbel idag. Beställningsvara på systemet just nu. True Colours heter det och är en cava där fem kronor per såld flaska går till Regnbågsfonden och deras arbete för mänskliga rättigheter i hela världen. Kan inte bli mycket bättre bubbel tycker jag.

Nu sitter Agnes i badkaret men har börjat skrika om att hon badat klart (vänta lite, mamma ska bara…) Ska åka och hämta Stella hos kompis strax och sen tänkte jag ta en tidig kväll med tjejerna. H är i München och kommer hem sent och jag kunde inte somna igår efter att ha sett nyheten om Michael Nyqvists död. Jag blev så oerhört ledsen när jag hörde det. Han var verkligen en av Sveriges största och verkade även vara en så vacker, varm och sympatisk individ. Som någon hade skrivit på twitter: ”Michael Nyqvist var verkligen min. Och din. Michael Nyqvist var allas. Det blir så med de största.” Så sant.

I helgen eller på semestern ska jag hedra hans minne och titta på (och storgråta till) en av mina absoluta favoritfilmer: Såsom i himmelen.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s