♥ Midsommarhelg ♥

Har legat däckad i veckan som var med hög feber som kom från ingenstans natten till tisdagen. Skönt när det äntligen vände och skönt att vi slapp ställa in våra planer för midsommar och kom iväg. 

Vi åkte upp torsdag kväll till landet. H fixade två av mina favoriter, toast skagen + råraka som vi åt med ett glas bubbel på altanen i kvällssolen. Det var sådana frihetskänslor att sitta ute 🙏🏼En timme efter att vi kom upp kom även H:s syster med man och två barn.På midsommarafton tog vi oss ut på morgonen för att plocka blommor. En hel korg full med blommor och björkris. Sen band vi kransar på altanen i över en timme. Våra älskade tjejer ❤️Band kransar efter hjälp från Johanna Kajson. Superbra och pedagogiskt! Vid 14-tiden åkte vi mot Gammelhus i Östhammar för dans kring midsommarstång och annat. Glada midsommartjejer! Var där knappt två timmar och åkte sen hem för powerwalk, dusch och bastu innan…… midsommarmiddag! Idag har det varit ganska dåligt väder men vi har varit ute på tomten i regnkläder och eldat lite och sen tog vi oss iväg för fika hos svärföräldrarna efter lunch. Ikväll blir det hamburgare på muurikkan. Jag ska ta mig ut på promenad innan middagen också tänkte jag. Mycket mat denna helg 😅

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s