♥ Gammalmodig i en modern tid ♥

Böcker, tidningar, anteckningsböcker och pennor. Det finns några saker som jag envist håller fast vid i vår moderna tid- för att det får mig att må bra.

Att läsa en bok på en buss, ett tåg eller innan läggdags är avkoppling för mig. Likaså att bläddra förstrött i en tidning hemma i soffan eller sängen. Att skriva- både på datorn och i anteckningsböcker- gör mig lugn.
FullSizeRender (3)

FullSizeRender (3) kopia (1)
H kan bli galen på mig ibland, när jag kommer med mina inköpslistor nerklottrade på ett papper eller ska skriva packlista i någon bok 😬

Nu sitter vi hela klanen i bilen på väg till landet. Något sent blev det på grund av dansträningar x 2 (SM i Örebro i helgen så många extra träningar inför det) men vi ville åka ikväll istället för i morgon för att maxa tiden. Ett snabbt besök på IKEA ska vi hinna med också för att köpa mörkläggningsgardiner. När vi kommer upp ska jag hälla upp ett glas rött och NJUTA landetluft och fågelkvitter innan läggdags.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s